ΕνημερώσειςDrone light show αυτο το Σαββατο στο Bingemans, Καναδάς

07/11/20200
https://nextwaveacademy.gr/wp-content/uploads/2020/11/drone-light.jpg

Τα drone θα ανάψουν τον ουρανό πάνω από το Bingemans το Σάββατο, στο πλαίσιο μιας μοναδικής εμπειρίας ψυχαγωγίας στο πάρκο ψυχαγωγίας του Κίτσενερ.

Περισσότερα από 100 drone θα πετάξουν πάνω από το Grand για να παρέχουν ένα συγχρονισμένο φωτεινό σόου στο χώρο της εκδήλωσης.
“Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα προσθέσουμε μια ακόμα εμπειρία ψυχαγωγίας στο χώρο εκδηλώσεων On The Grand”, ανέφερε ο Μαρκ Μπίνγκμαν σε δελτίο τύπου.

“Τα σόου του Drone Light εξακολουθούν να είναι μια πολύ νέα εμπειρία για τους περισσότερους ανθρώπους και δεν μπορούμε να περιμένουμε να δείξουμε στην περιοχή μας πόσο θεαματικές μπορούν να είναι. Με τη λήξη της κινηματογραφικής περιόδου που διανύουμε, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρέχουμε μια ακόμα ασφαλή εμπειρία ψυχαγωγίας στην κοινότητά μας”.

Η North Star Drone Show, η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από την παράσταση, λέει ότι προσφέρουν μια αλλαγή από τις παραδοσιακές εκθέσεις φωτός, καθώς είναι απαλλαγμένες από την ατμοσφαιρική ρύπανση, το θόρυβο και τη ρύπανση του νερού και επίσης μειώνουν τον κίνδυνο κινδύνου πυρκαγιάς.

“Η εστίασή μας είναι να παρέχουμε εκπομπές που παίρνουν ανάσα και τα οποία θέτουν ένα νέο μπαρ στην οπτική ψυχαγωγία”, είπε ο Τζεφ Κλάρμο, Βόρειος Σταρ Ντρόουν Σόου.

Η παράσταση ξεκινά στις 7 μ.μ. με κόστος 25 δολάρια ανά αυτοκίνητο

Leave a Reply

Your email address will not be published.

https://nextwaveacademy.gr/wp-content/uploads/2020/09/Academy-wide-640x390.png
EMAIL
Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00- 17:00

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Αγίου Δημητρίου 41 

18546 Πειραιάς

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

210 300 3175

Ελα στην παρέα μας με το email σου    Ποτέ spam απο εμάς, το υποσχόμαστε. Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή και δεν θα κοινοποιήσουμε ποτέ τα στοιχεία σας.

    Follow Us, Like Us

    Copyright © 2020 NextWave Hellas®