ΕνημερώσειςΝέο σύστημα αλεξίπτωτων DJI Matrice 300 στην αγορά

08/11/20200
https://nextwaveacademy.gr/wp-content/uploads/2020/11/Mounted-DRS-M300-System-800x500-1.jpg

Η Drone Rescue Systems έχει αποκαλύψει ένα νέο σύστημα αλεξίπτωτων για το εμπορικό drone Matrice 300 από την DJI.

Με την ανάπτυξη του DRS-M300, τα συστήματα διάσωσης μη επανδρωμένων αεροσκαφών έχουν δημιουργήσει ένα περαιτέρω σύστημα αλεξίπτωτων για αυτό το drone, το οποίο είναι διαθέσιμο τώρα.

“Με βάση τις τεχνικές επιδόσεις του DJI M300, αναμένουμε ότι αυτό το σύστημα πτήσης θα αντιστοιχεί στην επιτυχία των άλλων μοντέλων DJI. Έτσι, ήταν προφανές για εμάς να αναπτύξουμε ένα σύστημα αλεξίπτωτων και για αυτό το νέο μοντέλο”, δήλωσε ο Andreas Ploier, CEO και συνιδρυτής της Drone Rescue Systems GmbH.

Όπως και τα μοντέλα DJI που έχουν ήδη καθιερωθεί στην αγορά, ο DJI M300 επιτρέπει ευρύ φάσμα ειδικών για τον κλάδο εφαρμογών. “Όπως και με άλλα συστήματα πτήσης, στόχος εδώ είναι η προστασία του drone με τις φωτογραφικές μηχανές και τα συστήματα αισθητήρων που κοστίζουν μερικές φορές σε περίπτωση δυσλειτουργίας”, συνέχισε η Ploier.

“Θέλουμε να εξασφαλίσουμε ότι το drone μπορεί να ανακτηθεί με ασφάλεια ακόμα και σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, συμπεριλαμβανομένης της οπτικής γραμμής όρασης (BVLOS).

“Με το σύστημα αλεξίπτωτων, αυτό είναι πάντα εφικτό λόγω της πλήρους ανεξαρτησίας των ηλεκτρονικών από τον ελεγκτή πτήσης”.

Η Drone Rescue Systems είπε ότι εργαζόταν για να εξασφαλίσει ότι το φορτίο, ο χρόνος πτήσης και το εύρος των πτήσεων επηρεάστηκαν ελάχιστα από το αλεξίπτωτο.

Προστέθηκε σχεδιαστής: “Θα εγκαινιάσουμε επίσης ένα μικρότερο σύστημα, το DRS-M300-S2, με συνολικό βάρος 440g.

“Αυτό το σύστημα αλεξίπτωτων έχει ελαφρώς μικρότερες διαστάσεις καθώς το αλεξίπτωτο θα είναι μικρότερο.

“Ωστόσο, αναμένουμε ότι οι περισσότεροι πελάτες θα προτιμούν την έκδοση S1, καθώς η κινητική που επηρεάζεται είναι ακόμα χαμηλότερη από αυτή της έκδοσης S2”,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

https://nextwaveacademy.gr/wp-content/uploads/2020/09/Academy-wide-640x390.png
EMAIL
Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00- 17:00

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Αγίου Δημητρίου 41 

18546 Πειραιάς

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

210 300 3175

Ελα στην παρέα μας με το email σου    Ποτέ spam απο εμάς, το υποσχόμαστε. Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή και δεν θα κοινοποιήσουμε ποτέ τα στοιχεία σας.

    Follow Us, Like Us

    Copyright © 2020 NextWave Hellas®