Σχετικά με τηNextWave Academy

Αποστολή μας η καλλιέργεια αεροπορικής παιδείας στου υποψήφιους χείριστες ΣμηΕΑ

Δεν έχει να κάνει με εμάς. Όλα έχουν να κάνουν με σένα.

Σας βοηθάμε για είστε έτοιμοι
Η τύχη ευνοεί τους προετοιμασμένους. Όταν είστε προετοιμασμένοι, μπορείτε να είστε έτοιμοι για την επιτυχία, είτε πρόκειται για μια πτήση για εργασία ή μια πτήση για χόμπι. Σας μαθαίνουμε τους κανόνες, πώς να πετάξει ένα drone, πού να πετάξει ένα drone, καθώς και όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την ασφάλιση του drone και τη διαδικασία πιστοποίησης από την ΥΠΑ. Σας βοηθάμε να πετάτε έξυπνα, ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σας.
Η επιτυχία σας είναι η προτεραιότητα μας
Ξεκινήσαμε την NextWave Academy για να σας βοηθήσουμε να χρησιμοποιήσετε τα drones για να ωθήσετε την επιχείρησή σας, τον οργανισμό σας ή το χόμπι προς τα εμπρός. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα. Οι πελάτες μας κυμαίνονται από ερασιτέχνες χειριστές drone, μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, μέχρι οργανισμούς δημόσιας ασφάλειας, όπως η αστυνομία και τα πυροσβεστικό σώμα. Όταν βλέπουμε τους πελάτες μας να πετυχαίνουν, ξέρουμε ότι έχουμε πετύχει την αποστολή μας.
Υιοθέτησε μια νοοτροπία ασφάλειας
Τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη μπορούν να πετάξουν με ασφάλεια μόνο αν χρησιμοποιηθούν υπεύθυνα. Τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη μπορούν να σώσουν ζωές, να μειώσουν το κόστος και να αυξήσουν την αποδοτικότητα, αλλά μόνο όταν πετούν υπεύθυνα. Πιστεύουμε ότι όλοι όσοι ασχολούνται με μη επανδρωμένα αεροσκάφη, πρέπει να κάνουν το καθήκον τους για να προωθήσουν την ασφάλεια. Δημιουργούμε εκπαιδευτικό περιεχόμενο που προωθεί την ύπαρξη μιας ασφαλούς νοοτροπίας πιλότων πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τις πτήσεις σας.
https://nextwaveacademy.gr/wp-content/uploads/2020/09/Academy-wide-640x390.png
EMAIL
Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00- 17:00

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Αγίου Δημητρίου 41 

18546 Πειραιάς

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

210 300 3175

Ελα στην παρέα μας με το email σου    Ποτέ spam απο εμάς, το υποσχόμαστε. Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή και δεν θα κοινοποιήσουμε ποτέ τα στοιχεία σας.

    Follow Us, Like Us

    Copyright © 2020 NextWave Hellas®