ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Σκοπός μας είναι να διασφαλίσουμε ότι οι υποψήφιοι πιλότοι θα αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και την ανάλογη πρακτική εμπειρία σε όποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και να επιλέξουν.
ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ


Η NextWave Academy προσφέρει προγράμματα στοχευμένης εκπαίδευσης για επαγγελματίες
ΑΠΟΜΑΚΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΠΕΔΕΥΣΗ - eLearnig Platform

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα εκμάθησης για να παρακολουθείς μαθήματα και modules με βάση το δικό σου πρόγραμμα.
GROUP TRAINING


Group Training για εταιρίες και Σώματα Ασφαλείας

Διαθέτουμε τους ποιο καταρτισμένους εκπαιδευτές Συστημάτων Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών και τον καλύτερο εξοπλισμό εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

Interactive Training
Η NextWave Academy δεσμεύεται να σας παρέχει την εκπαίδευση που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε να πετάτε μη επανδρωμένα αεροσκάφη ως χόμπι ή επάγγελμα. Το πρόγραμμα σπουδών μας έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί από εμπειρογνώμονες που έχουν δημιουργήσει παρόμοια εκπαιδευτικά προγράμματα για το Σώματα Ασφαλείας και άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες.
https://nextwaveacademy.gr/wp-content/uploads/2020/10/Untitled-1-1-640x466.jpg
Learning Matterial
Στη NextWave Academy το πάθος μας είναι τα drones και η εκπαίδευση των μη επανδρωμένων αεροσκαφών. Χρησιμοποιώντας την ασύγκριτη τεχνολογία elearing και τη μέθοδο διδασκαλίας δια ζώσης, θέλαμε να δημιουργήσουμε μια διασκεδαστικό, συναρπαστικό και αποτελεσματικό τρόπο ώστε να λάβετε όσο περισσότερα μπορείτε από τα drones σας. Με ένα ισχυρό υπόβαθρο αεροπορίας, έχουμε πλοηγηθεί τα ρυθμιστικά ύδατα της ΥΠΑ και θέλουμε να βοηθήσουμε και εσάς να κάνετε το ίδιο. Ας είμαστε όλοι πιο έξυπνοι και ασφαλείς μαζί σχετικά με τα ΣμηΕΑ.
Drone Simulator
Υιοθετήστε την τεχνολογία των μη επανδρωμένων αεροσκαφών ως αναπόσπαστο μέρος της εργασίας με το DJI Flight Simulator — ένα επαγγελματικό λογισμικό εκπαίδευσης πιλότων που χρησιμοποιεί την κορυφαία τεχνολογία ελέγχου πτήσης της DJI για να αναδημιουργήσει τη φυσική εμπειρία πτήσης.